Over mij

Mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik een jaar 10 was, ik begon met een oude camera van mijn zus en fotografeerde hoofdzakelijk landschappen en dieren. Mijn geboorteplaats Wageningen leende zich daar prima voor je had er namelijk bijna alles rivieren, bossen, heuvels, weidelandschap en prachtige vergezichten. Veel later kwam de interesse voor het fotograferen van mensen, na een aantal jaren heb ik toen besloten om een Vakopleiding te gaan doen bij de fotovakschool in Apeldoorn , tijdens deze opleiding begon ik het fotograferen van mensen nog leuker te vinden. Het kunnen en mogen ontmoeten van de enorme diversiteit van mensen / karakters maakt het tot een afwisselend vak wat altijd blijft boeien.

Het maken van tastbare herinneringen in beeld of het nu gaat om zwangerschap, geboorte, verloving, huwelijk, verjaardag, vriendschap, model en / of gewoon simpel jij, blijft gewoon een van de leukste dingen om te doen. Hierbij leg ik de lat hoog bij mijzelf en wil ik altijd 100% kwaliteit leveren. Ik streef naar beeld met gevoel zodat mensen later kunnen zeggen ”weet je nog toen…..”. Als ik dit kan bereiken met mijn fotografie en de klant is tevreden over het resultaat, dan ben ik het meestal ook

Voor mij is fotografie zeer veelzijdig, het vergt altijd 100 % van je inzet. Het samenspel van de diverse factoren zoals onderwerp, omgeving, licht, sfeer, creativiteit, adaptievermogen maken het voor mij een zeer leuk en boeiend vak. Doordat je creatief bezig blijft raak je ook niet snel uitgeleerd en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander leuk bijkomend voordeeltje is dat je op plaatsen komt waar je anders nooit zou zijn gekomen.

Wilt u informatie

vul hier uw naam en uw vraag in, ik zal u proberen zo spoedig mogelijk te beantwoorden

Contact 

0653800595

info@vanlaarfotografie.nl

Adres

Oudlaan 51

6708RC, Wageningen